Thuisalarmering

 

Personenalarmering

Wilt u graag thuis blijven wonen en toch snel hulp kunnen inschakelen? Dan kan personenalarmering uitkomst bieden. Met één druk op de knop alarmeert u 7 dagen per week, 24 uur per dag uw familie, dierbaren, buren of professionele hulp. Dan is hulp altijd dichtbij.

Wat is personenalarmering?
Personenalarmering bestaat uit een alarmeringstoestel en een zender. Het alarmeringstoestel wordt geplaatst op een centrale plaats in uw huis. Dit toestel is verbonden met uw telefoon. De zender draagt u om de hals, op de pols of aan de kleding. Drukt u op de knop, dan wordt er via de alarmcentrale direct contact opgenomen met een contactpersoon die u zelf heeft opgegeven. 7 Dagen per week. 24 uur per dag.

Voor wie is personenalarmering bestemd?
Personenalarmering is er voor iedereen: alleenstaande ouderen, zelfstandig wonende mensen met een lichamelijke beperking, na ziekte of operatie, of als iemand in een noodsituatie moet kunnen rekenen op snelle hulp.

Informatie en aanmelden
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar.

Voor klanten die verzekerd zijn bij Zorg en Zekerheid, geldt dat zij contact op kunnen nemen met M-alert. Tel. 0413-273155

Let op:
Wilt u in aanmerking komen voor vergoeding door uw zorgverzekeraar? Dan is een verwijzing van uw huisarts noodzakelijk.

 

Adresgegevens
Huisarts Tubbergen
Deltahof 14
2181 EN Hillegom
0252-240260